STEUNEN

Betaal niet om te doen wat je zelf kunt doen. Je redt het wel, wij helpen !

GRATIS

Ons platform wordt volledig gefinancierd door de leveranciers van uw eigendommen en stelt u in staat om tot 5 eigendommen of mede-eigendommen gratis te beheren. Bent u een professionele vastgoedbeheerder ?

Ontdek hier ons aanbod

VEILIGHEID

Door te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, houden we uw informatie gecodeerd op ons platform.

Wilt u uw gegevens ergens anders opslaan? Dat kan op elk moment.

Waarom Konvivio gebruiken ?

Betaal niet voor wat je zelf kunt doen en gebruik professionals voor wat ze het beste kunnen.

zich aanmelden

Eigenaar

Consolideer uw vastgoedinformatie !

Verhuurder

Volg moeiteloos uw huurbetalingen !

Bespaar geld

U zult nooit uw opvraging voorschotten vergeten en het boekhoudkundig beheer vereenvoudigen.

Tijdsbesparing

U hoeft niet meer te zoeken naar uw documenten, Konvivio centraliseert uw documenten op basis van hun bruikbaarheid in uw mede-eigendom.

Image description

MEDE-EIGENAAR

 

Assistentie bij het beheer van uw mede-eigendom.

Heeft uw gebouw maar een paar appartementen? Dat is geen reden om het beheer van uw mede-eigendom te verknoeien. De wet- en regelgeving wordt steeds restrictiever. Wij helpen u bij de technische, administratieve en boekhoudkundige opvolging van uw gebouw.

Image Description

 

 • Gezelligheid
 • Wij helpen u met de communicatie met uw buren, organiseren uw vergaderingen, houden uw boekhouding bij of schrijven uw brieven. Is het niet belangrijk dat we het ergens anders doen? Laten we tijd besparen om te praten.
 • Nauwkeurigheid
 • Een goed onderhouden boekhouding is de sleutel tot een succesvol beheer. Wij helpen u bij het opstellen van uw boekhouding, het opstellen van uw wettelijk vereiste budgetten, het voeren van uw fondsenwervingsgesprekken of het opstellen van onkostenstaten in strikte overeenstemming met de wet.

EIGENAAR

 

Consolideer uw vastgoedinformatie !

Eigenaar ? Mede-eigenaar ? Verhuurder? We willen je leven makkelijker maken. Uw aankoopakte van uw appartement of huis, uw kredietdocumenten, uw facturen, certificaten en attesten van uw woning... alle papierwerk. Centraliseer deze informatie en documenten op één plaats.

 

 • Faciliteit
 • Al deze informatie binnen handbereik in een paar klikken.
 • Efficiëntie
 • Heb je een loodgieter of een penseelstreek nodig ? Uw verzekeringspolis heronderhandelen? Wij bieden u tal van oplossingen of leveranciers die graag voor u willen werken !
 • Beveiliging
 • Uw informatie is waardevol. Het is veilig bij ons. Wil je het terug? Wij helpen u een back-up te maken van uw gegevens, waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.
 • Verantwoordelijkheid
 • Wilt u uw gegevens delen met een echtgeno(o)t(e) of kind? In een paar klikken geeft u ze toegang tot uw bestand.
Image Description

VERHURDER

 

Volg moeiteloos uw huurbetalingen !

Ontlast uzelf van de vervelende administratie van uw eigendommen en concentreer u op de hoofdzaken! Wij bieden u eenvoudige en gratis oplossingen om uw huurprijzen te volgen, uw huurcontracten te indexeren of uw kosten te spreiden. Conflicten met uw huurder zijn niet onvermijdelijk.

Image Description

 

 • Flexibiliteit
 • In een oogwenk kunt u de betaling van uw huurprijs volgen. In één minuut informeert u uw huurder over de nieuwe indexering. In drie klikken kunt u de onbetaalde huurprijzen opvragen.

Konvivio 

"Het is mijn appartement, het is mijn geld, het is mijn management."
                                                    "Luke V."

Laatste nieuws

Ontdek al het laatste nieuws over KONVIVIO door onze verschillende artikelen te bekijken


Wij bieden ook oplossingen op maat

OVER ONS

Laten we samen het vastgoedbeheer opnieuw uitvinden. Laten we professionals gebruiken voor wat ze het beste kunnen. En laten we zorgen voor wat we zelf weten te doen. Zelfs als het betekent dat het werk tussen ons wordt verdeeld.

Contacten van uw gebouw

Witte Paterstraat 4
1040 Etterbeek
België