KONVIVIO

 

Een beheerapplicatie voor uw mede-eigendom en onroerend goed.

Heruitvinden van het vastgoedbeheer

Zowel het mede-eigendom beheer als het huurbeheer zijn in meer dan 100 jaar zo weinig veranderd.

Alles om ons heen verandert. De wereld digitaliseert en verandert elke dag.

We willen allemaal meer transparantie, snellere communicatie, efficiëntere beslissingen... De banken hebben ons laten wennen aan het coderen van onze overschrijvingen. Online shoppen is nog nooit zo eenvoudig geweest. En toch blijft ons vastgoedbeheer in de vorige eeuw geblokkeerd.

Daarom hebben we besloten de codes te breken.

KONVIVIO is vooral een project waarbij eigenaren en mede-eigenaren zich de middelen verschaffen om zich het vastgoedbeheer opnieuw toe te eigenen. Laten we professionals gebruiken voor wat ze het beste kunnen. En laten we zorgen voor wat we zelf weten te doen. Zelfs als het betekent dat de taken tussen ons worden verdeeld.

Daarom werkt ons hele team elke dag aan het creëren en verbeteren van ons beheersplatform. Om u te voorzien van instrumenten om uw algemene vergaderingen te organiseren, bestellingen te plaatsen of een boekhouding bij te houden...

Ieder van ons is gepassioneerd door vastgoedbeheer en innovatie. We hebben zelf elke regel code op ons platform geschreven. Maar we zijn voortdurend op zoek naar de integratie van nieuwe technologieën om uw leven gemakkelijker te maken. Maar we willen ook niet het wiel opnieuw uitvinden, dus we zijn altijd op zoek naar de integratie van nieuwe technologieën om uw leven gemakkelijker te maken.

 

Waarom is het gratis?

Met de tools die wij u ter beschikking stellen, kunt u efficiënter werken. Maar het is niet met een effectieve algemene vergadering of een goed gestructureerde herinnering dat u uw brood zult verdienen. En wij ook niet.

Leveranciers of vastgoedprofessionals, zij vinden in KONVIVIO een werkinstrument. Daarom betalen ze een vast maandelijks abonnementsgeld voor het gebruik van de beschikbare functionaliteiten.

En daar verdienen we de kost.

Uiteindelijk is het heel vergelijkbaar met de sites die u gebruikt om uw vakantie te organiseren of een restaurant te boeken.

 

OVER ONS

Laten we samen het vastgoedbeheer opnieuw uitvinden. Laten we professionals gebruiken voor wat ze het beste kunnen. En laten we zorgen voor wat we zelf weten te doen. Zelfs als het betekent dat het werk tussen ons wordt verdeeld.

Contacten van uw gebouw

Witte Paterstraat 4
1040 Etterbeek
België