Beheer uw mede-eigendom eenvoudig en kosteloos

REGISTER 
Image Description
Image Description

Het vergemakkelijken van de organisatie van algemene vergaderingen

Het organiseren van de agenda is nog nooit zo eenvoudig geweest. U selecteert vragen uit de lange lijst van onderwerpen die aan de GA moeten worden voorgelegd. Indien nodig creëert u uw punten. U neemt deel, controleert of u in aantal bent en telt de stemmen. Aan het einde van uw vergadering bewerkt u uw notulen, ondertekent u ze en stuurt u ze in twee klikken naar uw buren.

 

Boekhouding zonder verwijt

Een dubbele boekhouding hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wij helpen u bij het opstellen van uw door de wet opgelegde budgetten. U bewerkt uw cash calls en communiceert deze met andere eigenaren. U volgt de betalingen en herinnert u aan eventuele afleidingen.

Na het coderen van uw rekeningen verdeelt u de kosten over de eigenaars.

Image Description
Image Description

Centralisatie van documenten

In de ruimte van elke eigenaar vindt u de documenten van uw gebouw zoals de basisakte, het huishoudelijk reglement of de contracten. U dient uw certificaten, PID's en andere attesten in zodat u ze altijd bij de hand hebt mocht u uw appartement moeten verkopen of verhuren.

Grotere gebruiks-vriendelijkheid

Praat met je buren door middel van discussiegroepen.

Communiceer via elektronische en interactieve prikborden in uw gebouw en vind algemene informatie die door KONVIVIO wordt gepubliceerd.

Image Description

OVER ONS

Laten we samen het vastgoedbeheer opnieuw uitvinden. Laten we professionals gebruiken voor wat ze het beste kunnen. En laten we zorgen voor wat we zelf weten te doen. Zelfs als het betekent dat het werk tussen ons wordt verdeeld.

Contacten van uw gebouw

Witte Paterstraat 4
1040 Etterbeek
België